Länk till startsidan

Hej! Vi har fem korta frågor om webbplatsen. Det vore snällt om du ville svara på dem. Det underlättar vårt arbete att göra vår webbplats bättre.


Varför besöker du oss? * (obligatorisk)
Varför besöker du oss?
Vem är du? * (obligatorisk)
Vem är du?

Kunde du göra det du hade tänkt på webbplatsen? * (obligatorisk)
Kunde du göra det du hade tänkt på webbplatsen?
Var informationen du fick på webbplatsen bra? * (obligatorisk)
Var informationen du fick på webbplatsen bra?

Hundteamet

Hundteamet arbetar som ett komplement inom kommunens vård och omsorg. I dagsläget kan du möta vårdhundar inom äldreomsorg, rehabilitering, demensvård, daglig verksamhet och LSS.

En hunds förmåga att locka fram och motivera till samspel, aktivitet och rehabilitering, samtidigt som den även kan lugna och trösta, gör hunden till en uppskattad och betydelsefull resurs.

Vårdhundsteamen är certifierade. De är utbildade och testade enligt svensk standard och arbetar på remiss från legitimerad personal. Kommunen har tagit fram riktlinjer för hur arbetet ska säkerställas med tanke på allergier, smittor och liknande. Alla ska känna sig trygga att bo och arbeta tillsammans med vårdhundarna och deras förare.

Se hundteamet och medarbetare inom välfärdförvaltningen berätta om hundteamets arbete i filmen nedan. Filmen är textad - texten slås på genom att klicka på symbolen T i spelaren.