Länk till startsidan

Närarbetsplatser

Bra att veta

På några orter i kommunen finns så kallade närarbetsplatser. Det är lokaler där kommunanställda kan nyttja kontorsplatser för att jobba. För den som bor på landsbygden blir det möjligt att jobba närmare sin bostad. Det sparar på och värnar om bland annat miljö, säkerhet, trygghet, livskvalité.

Närarbetsplatserna finns i Bjästa, Bredbyn, Husum, Långviksmon och Gideå och är utrustade med höj- och sänkbara skrivbord, skärm och tangentbord. Det enda du behöver ta med dig är din bärbara dator.

Närarbetsplatserna riktar sig huvudsakligen till kommunanställa och förtroendevalda inom Örnsköldsviks kommun. Men är du företagare och bor i Gideälvdalen-området (Björna, Långviksmon, Trehörningsjö, Gideå) har du möjlighet att nyttja närarbetsplatsen på Jollen i Långviksmon eller Gideågården. Kontakta kommunens kontaktcenter för information, pris och bokning. Om du skickar e-post: glöm inte att ange dina kontaktuppgifter, tid och datum samt vilken närarbetsplats du vill du vill jobba på.

Som förtroendevald eller kommunanställd bokar du närarbetsplats via det interna kalendersystemet.

Kontakt

Gideågården

Telefon: 0663-400 15

E-post: bgf@gideagarden.se

 

Boka närarbetsplatser för företagare i Långviksmon via kontaktcenter.

Kontaktcenter

Telefon: 0660-880 00, välj tonval 2
Öppettider telefon: 07:30–17:00 helgfria vardagar (15 maj–15 september 07:30–16:15)


Besök oss i stadshuset Kronan

Adress: Järnvägsgatan 6, entréplan
Öppettider besökscenter Kronan: 07:45–17:00 helgfria vardagar (15 maj–15 september 07:45–16:15).
Andra onsdagen varje månad kl 14:30–16:00 finns möjlighet till drop-in att träffa finsk- och nordsamiskspråkig kommunvägledare.