Länk till startsidan

Hej! Vi har fem korta frågor om webbplatsen. Det vore snällt om du ville svara på dem. Det underlättar vårt arbete att göra vår webbplats bättre.


Varför besöker du oss? * (obligatorisk)
Varför besöker du oss?
Vem är du? * (obligatorisk)
Vem är du?

Kunde du göra det du hade tänkt på webbplatsen? * (obligatorisk)
Kunde du göra det du hade tänkt på webbplatsen?
Var informationen du fick på webbplatsen bra? * (obligatorisk)
Var informationen du fick på webbplatsen bra?

  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Advisory Board ger ungas perspektiv på en verksamhet
Tre unga personer arbetar med en uppgift tillsammans

Advisory Board kan ge nya infallsvinklar och ungas perspektiv på en fråga som ett företag, organisation eller myndighet vill ha belyst.

Advisory Board ger ungas perspektiv på en verksamhet

Nu har föreningar, myndigheter och företag åter chansen att få fräscha ögon och ungas perspektiv på olika projekt och utvecklingsarbeten. Kommunens Advisory Board söker nya uppdrag.

Advisory Board är en dialogmodell som ska involvera unga i olika utvecklingsarbeten. Företag, myndigheter, civilsamhälle och kommunala verksamheter som vill testa sina idéer kan lämna in uppdrag och få råd och direkt feedback från målgruppen unga.

Arbetar er verksamhet med utvecklingsfrågor eller projekt där ni är intresserade av att ta del av ungas perspektiv? Då är ni välkomna att lämna in en beställning till Advisory Board. För att vara säkra på att få med ert uppdrag under Advisory Board-perioden hösten 2022 - våren 2023 är det bra om ni lämnar in er beställning så snart som möjligt. I mån av tid, kan Advisory Board även ta emot uppdrag senare under perioden.

Som beställare deltar ni i en träff med ungdomar i Advisory Board när er fråga ska tas upp. Inom sex månader återkommer gruppen med återkoppling av sitt resultat relaterat till er verksamhet.

– Det är viktigt att komma ihåg att beställaren inte behöver fundera på om frågan är en ”ungdomsfråga” eller inte. Det betydelsefulla är att du/ni som beställare vill höra hur unga kan resonera kring den fråga ni vill ha belyst, säger Camilla Larsson, demokratisamordnare Örnsköldsviks kommun.

Välkomna att lämna uppdrag till Advisory Board via webbformulär.

Vid frågor kontakta demokratisamordnare Camilla Larsson.

 

Publicerad: