Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Äldre nyheter
  • Välkommen till Örnsköldsviks kommuns nya webbplats!

Välkommen till Örnsköldsviks kommuns nya webbplats!

Nu lanseras Örnsköldsviks kommuns nya webbplats - med fokus på dig som besöker den.

På Örnsköldsviks kommuns nya webbplats hittar du två typer av innehåll. En typ av innehåll är utformad för att ge dig förutsättningar att enkelt ta del av kommunens service och utföra ditt ärende. Ledorden är serviceinriktad, tillförlitlig och tillgänglig.

Den grunda strukturen och få sidor gör det enkelt att navigera sig fram. Färre sidor betyder färre klick, och en kortare väg till service. Färre sidor betyder också ett mer träffsäkert sökresultat när du använder webbplatsens sökfunktion.

Örnsköldsviks kommun erbjuder många typer av service. Webbplatsen ska synliggöra och tillgängliggöra denna service. Oavsett om servicen är i form av en karta, en informationstext, en ansökan via en e-tjänst, en kontakt eller något annat ska du som vänder dig till Örnsköldsviks kommun via vår webbplats kunna finna rätt service.

Den andra typen av innehåll hoppas vi ska inspirera dig och locka till nyfikenhet att upptäcka mer om Örnsköldsvik. Denna typ av innehåll finner du på sidorna:

 

Har du frågor om nya webbplatsen? Hör av dig till oss!

Per-Olof Sedin

Webbansvarig

Telefon: 0660-885 69

E-post: per-olof.sedin@ornskoldsvik.se

Emma Stoltz

Webbstrateg

Telefon: 0660-880 68

E-post: emma.stoltz@ornskoldsvik.se

Publicerad: