Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Bibliotek

Skolenheterna Nola och Park har ett bibliotek vardera beläget i skollokalerna. Biblioteket på Nola hittar du på entréplan, en trappa ner från ljushallen. Biblioteket på Park hittar du en trappa upp i F-huset.

Bibliotekskatalog - sök bland böcker, film och tidsskrifter med mera.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Biblioteket Nola

Öppettider:
Måndag - Torsdag kl 08:00-16:00
Fredag kl 08:00-15:00

0660-889 29
Skicka e-post

Biblioteket Park

Öppettider:
Måndag Stängt
Tisdag kl 08.00-16.00
Onsdag Stängt
Torsdag kl 08:00-16:00
Fredag Stängt

0660-883 55
Skicka e-post

Biblioteken på Nola och Park har ett levande utbud och det köps in nya böcker hela tiden.

Boktips!

Lina Areklew: Ur askan

Fredrik Fröding överlever en av Europas värsta färjekatastofer. Hans bror Niklas spolas av en av flottarna i väntan på räddning. Kroppen hittas aldrig och Fredrik vägrar ge upp hoppet om att han överlevt. Tjugofem år senare ser Fredrik sin bror utanför ett hotell i Stockholm tillsammans med ägaren Adam Ceder. Fredrik följer efter Ceder till ön Ulvön för att ställa honom mot väggen om broderns existens, men innan han hinner göra det hittas Ceder brutalt mördad. Utredningen hamnar hos en person ur Fredriks förflutna, Örnsköldsvikspolisen Sofia Hjortén. När Fredrik blir misstänkt för mordet är hon den enda som tror på hans oskuld...

Sidan uppdaterades

2020-10-01

Sidansvarig: