Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

KLUCHI 2.0   Inkludering och skapande

Kluchi 2.0 år ett projekt där vi, tillsammans med Share Music and Perforning Artslänk till annan webbplats samt fem ryska kommuner, Arkhangelsk, Kargopol, Velsk, Leshukonskoye och Krasnaborsk, samarbetar och delar erfarenheter inom området skapande och inkludering
Kluchi 2.0 genomförs med ekonomiskt stöd av ICLD

Projektets mål är:
- Förbättra intresset för inkluderande konstnärligt arbete
- Öka antalet yrkesverksamma som arbetar på ett inkluderande sätt

21 januari - 23 januari 2018
Planeringsseminarium i St Petersburg.  Det blev uppenbart att alla kommuner, oavsett om de är i Sverige eller i Ryssland, står inför samma problem: Brist på förståelse för vikten av inkludering och intresse för att utveckla inkluderande konstnärligt arbete som involverar funktionshindrade

Planerings seminarie

25 juni - 30 juni 2018
Studieresa. Arkhangelsk, Velsk och Kargopol

Studiebesök juni 18

17 september - 20 september 2018
Studiebesök från Ryssland ÖRNSKÖLDSVIK 
Kulturskolan i Örnsköldsvik står värdar för ett studiebesök inom projektet Kluchi 2.0. Tillsammans med projektdeltagare från Archangelskregionen i Ryssland besöktes verksamheter med inkluderande konstnärlig inriktning och utbyte av erfarenheter från det egna arbetet lokalt . 
Kluchi 2.0 genomförs med stöd av ICLD

Studiebesök Övik sep 18

13 - 17 februari 2019
Festival, "Jämlik scen",  i Archangelsk.
Kulturskolan och Glädjeteatern deltar i en inkluderande festival. Workshops och föreställning tillsammans med de övriga i projektet.

Festival feb 19

Sidan uppdaterades

2019-02-25

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Projektsamordnare

Sten-Ove Sundlöf
070-191 92 94
Skicka e-post