Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Samarbete med skolor och fritids

Skolpaket

KomTek erbjuder skolpaket i Matte, teknik och NO.

Vi erbjuder olika aktivitetspaket för olika åldrar. Varje paket innehåller tre delar. Klassen delas in i tre grupper, innan besöket. Man roterar på de olika stationerna så att alla elever får testa alla delar i paketet.

Du hittar mer information om skolpaketen under rubriken Skolpaket.

Samarbete med fritids

KomTek har under åren haft ett bra och utvecklat samarbete med skolor och vissa Fritids. Vi vill gäran utöka detta samarbete med fritidshemmen. Därför gör vi en uppdatering och nysatsning på Fritids.

Vi har gjort en SharePoint för fritidslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där hittar du all information om vårt samarbete med fritids. Där kan du också lämna kommentarer och chatta med andra fritids-pedagoger. Du måste logga in på Office 365 för att komma åt den.

Vi erbjuder utbildning och inspirationsträffar för pedagogerna, utlåning av tekniklådor samt inpiration till teknikvagnarna.

Sidan uppdaterades

2020-04-24

Sidansvarig:

 Kontakta oss

KomTek
0660-885 64
070-546 38 16
Skicka e-post