Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Dragrace med vattendrivna farkoster

Tema vatten

Temat för NOT-dagarna är förnyelsebar energi och energiomvandling. I år fokuserar vi på vattnet som energikälla.

Uppgiften

Er uppgift blir att tillverka en farkost som drivs med en propeller i vattnet och laddas upp med hjälp av vattenkraft.

Tävla i fart, med dragrace och i design. För att få tävla i design måste farkosten gå minst 1/3 av banan. Priser från värdföretagen.

NoT-dagarna vecka 47

Vecka 47, tisdag och onsdag tävlar ni med era farkoster. På grund av pågående pandemi kommer detta att ske via en livesändning där ni kan se allas tävlingar. I samband med att era farkoster tävlar kommer ni att kunna vara med i direktsändning via Teams.

För att kunna se livesändningen måste man ha en inloggning till eventet. Det gör det lättare för er som lärare att välja vem eller vilka som ska vara med och synas.

Alla även de som inte har tillgångn till kommunens Office 365 kan se och vara med i dessa livesändningar eftesom de kommer att gå på Youtube. Dock måste man ha en inloggning. Detta föra att kunna upprätthålla GDPR.

Bokningsbara pass

Det kommer att finnas någon typ bokningsbara pass. Dessa pass tillhandahålls av våra medarrangerande företag och kommer att ske digitalt antingen live eller som förinspelade filmer.

Alla även de som inte har tillgång till kommunens Office kan se dessa filmer och livesändningar.

Sidan uppdaterades

2020-09-29

Sidansvarig: