Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng


Vårens program, lördags-KomTek

Vi har nu gjort en grovplanering av vårens lördags-KomTek. På grund av rådande pandemi så är dessa planderade att göras digitala. Blir det någon ändring så kommer vi att anpassa oss efter det.

Datum för kommande lördags-KomTek:

  • 27 mars, earth hour,
  • 17 april, café Trädgårds dax.

KomTek finansieras i viss del av lokala företag. Dessa vill vi uppmärksamma lite extra genom att utse månadens företag till varje lördags-KomTek.

Kommande lördags-KomTek

Lördag 27 mars Earth hour

2007 grundade WWF en enkel symbolhandling för klimatet. Ett initiativ som innebär att alla lampor släcks under en timme, den sista lördagen i mars – Earth Hour. I dag är det världens största klimatmanifestation med miljontals deltagare över hela jorden. Earth Hour 2021 infaller den 27 mars kl 20.30-21.30.

Detta tänkte vi på KomTek uppmärksamma med ett lördags-KomTek i café stil likt tidigare. Vi kommer att ge tips på roliga klimatvänliga saker att göra.

Ni ser det på vår YouTube-kanal. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterfrån 10:00 på lördagen.

Månadens företag: Ö-vik energi

Lördag 17 april Trädgårdsdax

En ljus och härlig tid ligger framför oss i april. Då tänkte vi passa på att göra ytterligare ett caféinpirerat progarm på YouTube. Denna gång konsentrerar vi oss på att odling. Ni kommer att få komma till oss och hämta material så att ni kan gör ett litet växthus att odla i.

Ni är välkommen att hämta material på KomTek från och med måndag 12 april då vi oskså håller extra öppet till 20:30. Välkomna!

Månadens företag: Holmen

Aktuelltartikel publicerad av: Elisabet Andersson

2021-02-23

 Kontakta oss

KomTek
0660 -885 64
070-546 38 16
Skicka e-post