Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

KomTek-Café med information om NoT

På grund av rådande pandemi kommer KomTek-caféerna att sändas digitalt med en livesändning den aktuella tiden. Sändningen kommer att gå via vår Youtube kanal, KomTek Örnsköldsvik. https://www.youtube.com/channel/UClnpCUAv-2V4yT9kaEHPrNw/videoslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

KomTek-café för lågstadiet är tisdag 22 september, för mellanstadiet onsdag 23 september och torsdag 24 september för högstadiet. Alla caféer startar 15:00.

Eftersom ni inte kommer att kunna vara på plats under caféet för att hämta kit och ställa frågor kommer det att ges möjlighet till detta senare.

Livesändningen kommer att ha en chattfunktion där ni kan ställa enklare frågor direkt som vi försöker besvara under själva sändningen.

NoT-portalen

All information om NoT-dagarna och KomTek-café hittar du på vår SharePoint,
NoT-portalen: https://ornskoldsvik.sharepoint.com/sites/NoTlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hämta kit

Om ni vill vara med på våra NoT-dagar och jobba med kiten så bokar ni det via vår SharePoint NoT-Portalen. Fyll i ett bokningsformulär för varje klass. En lärare kan hämta till flera klasser men varje klass anmäls för sig. Ni bokar via NoT-portalen och hämtar kiten på KomTek. Beräkna minst två arbetsdagar för oss att packa.

Frågor om byggnationer

Vi kommer att sätta upp en helpdesk där ni kan träffa oss via Teams för att ställa frågor kring bygget. Då kan vi visa och förklara. Ni är även välkommen att kontakta oss via e-post, se ansvarig för respektive stadium.

Har ni inte tillgång till Office 365 är ni välkomna att kontakta oss via e-post: komtek@ornskoldsvik.se eller telefon: 070-546 38 16

Aktuelltartikel publicerad av: Elisabet Andersson

 Kontakta oss

KomTek
0660 - 885 64
070-546 38 16

Mer information