Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Forskarfredag - anmäl din förskola

I anslutning till ForskarFredag ger vi möjlighet till ett antal förskolor att få lite inspiration och ett antal uppgifter att jobba med på er förskola. Vi har satt ihop ett antal forskningkit med enkla experiment som man kan göra tillsammans med barnen. Inga förkunskaper krävs, det viktigaste är att ha fokus på att det är roligt att undersöka.

I år är det rymden som är i fokus och man kommer bland annat att ta reda på hur mycket ljusföroreningar som förekommer på olika platser. Vi har därför valt att sätta ihop ett litet kit med olika försök med ljus som passar i förskolan. Läs mer här om massexperimentet "Stjärnförsöket "länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ni som tycker att detta verka intressant, anmäl er till ulrica.westin@onskoldsvik.se. Vi skickar då forskningskit, anpassade till en grupp, till er. Ange i er anmälan vilken förskola, avdelning, antal barn, skolområde, kontaktperson och telefonnummer. Först till kvarn och helst så vi hinner få ut materialet via internposten senast den 24 september.

Har ni några funderingar, tveka inte att höra av er.

0660-885 64 eller 070-546 38 16

Aktuelltartikel publicerad av: Charlotte Westberg

2019-09-11

 Kontakta oss

KomTek
0660-885 64
070-546 38 16

Mer information