Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Kodnings-KomTek 27-30 juni - Fullsatt

Sommarläger med prorammering och kodning

Mycket trevligt att så många var intresseade av Kodnings-KomTek. Nu är alla platser tillsatta. Håll koll på din mail för antagningsbesked.

För dig 11 år eller äldre

Måndag till torsdag 27 - 30 juni mellan 10:00- 15:00

  • Programmera en robot
  • Lär dig rita i CAD
  • Skriv ut i vår 3D-skrivare
  • Gör interaktiva sagor
  • Tillverka egna enkla dataspel

Kodnings-KomTek är kostnadsfritt. Lunch och fika håller du själv.
Det finns mikro och kylskåp.

Robot

Programmera en BlueBot Programmera den söta BlueBot. Du kan programmera den direkt på BlueBot eller med hjälp av Ipad.Lär dig grunderna i programmering genom att programmera.Utveckla din programmering med hjälp av en App på Ipad.Du får lära dig flöde, kordinater, loopar mm.Gör hemliga uppdrag till dina vänner och utmana varandra 

CAD och 3D-utskrifter

Rita i TinkerCAD ,ett webbaserat ritverktyg. Du kan sedan skriva ut ditt alster i vår 3D-skrivareDu kan även styra andra maskiner med hjälp av datorn. Vår Silhouette-maskin skär ut i olika material.

Blockprogrammering

Webbplatsen code.orglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har många bra övningar för dig att lära dig programmering.Du kan programmera interaktiva sagor. Göra vackra mönster och bilder.Göra enkla dataspel.Förstå Javascript.Jobba med Scratchlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterades

Sidansvarig:

 Kontakta oss

KomTek

0660 - 885 64
Skicka e-post