Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Förskolan Arnäs

Välkommen till Arnäs Förskola!

På Arnäs förskola vill vi skapa en trygg lärmiljö med närvarande pedagoger där barnens lek är i centrum. Vi strävar efter att arbeta med en varierande och föränderlig miljö som skapas utifrån gruppsammansättning, individernas behov och deras utveckling.
Läroplanen ligger till grund för vad vår verksamhet innebär där varje barn ska få känna delaktighet och ha inflytande över sin vardag. Här ska barnet få utrymme och våga uttrycka sina tankar och åsikter, stimuleras till framsteg, övervinna svårigheter och utveckla en stark tillit till sin egen förmåga.

Organisation

Arnäs förskola består av två avdelningar, Lyckan och Längtan i åldrarna 1- 3 år.

Miljö

Arnäs förskola håller till i den gamla anrika folkskolan i Arnäsvall. Den ligger i ett lugnt område med närhet till skogen. Gården är stor och lummig med utmanande miljö för lärande och lek. Vi tror på utevistelsen som hälsofrämjande och viktig för alla.

 

Sidan uppdaterades

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Förskolan Arnäs
Prästbordet 105
891 55 Arnäsvall
073- 039 82 41

Avdelningar
Lyckan 073-274 05 78
Längtan 073-039 82 41

Rektor
Ulrika Messering
072-210 02 34
Skicka e-post

Förskoleadministration
Kontaktlista