Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Delar av undervisningen vid Parkskolan flyttas på grund av fuktskador

Den 24 januari kommer elever och lärare som vistas i F-huset, våning fyra på Parkskolan Örnsköldsvik att byta lokaler i och med att en sanering ska göras på grund av fukt i lokalerna.

– Vi sätter elevers och personals arbetsmiljö och hälsa först. När vi ser att de åtgärder som gjorts inte gett önskat resultat känner vi att vi behöver hitta andra lokaler under tiden sanering och renovering genomförs, säger Andreas K Johansson, verksamhetschef för gymnasiet, Örnsköldsviks kommun.

Under hösten 2017 har åtgärder på grund av fuktproblem genomförts på Parkskolans våning fyra men efter att förhållandena blivit värre kommer nu en sanering genomföras av hela våningen. Totalt omfattas 90 gymnasieelever och 15 lärare av flytten. De kommer under arbetet vistas i lokaler på Torggatan 9, i Gamla kårhuset och Nolaskolan. Arbetet förväntas pågå under en till två veckor.

– Arbetsgivare och fack är överens om denna lösning och kommer tillsammans arbeta för att de nya lokalerna ska anpassas på bästa tänkbara sätt, fortsätter Andreas K Johansson.

Aktuelltartikel publicerad av: Lisa Sundvall

2018-01-24

 Kontakta oss

Andreas K Johansson

Verksamhetschef gymnasiet

0660-88943
Skicka e-post