Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Mötesplatser i Örnsköldsvik

I samverkan med civilsamhället driver Örnsköldsviks kommuns fritidsenhet öppna mötesplatser. Målet är att möjliggöra möten mellan människor i en trygg miljö och på våra mötesplatser är alla välkomna oavsett ålder och bakgrund.

Mötesplats Centrum

Vår mobila verksamhet i centrala Örnsköldsvik är Mötesplats Centrum.Tidigare har verksamheten gått under namnet Mångkulturellt Centrum (MKC). Vi organiserar regelbundet aktiviteter där man kan möta nya människor och kulturer. Mötesplats Centrums verkamhet hittar du bland annat på H1 Sliperiet och i Svenska Kyrkans Församlingshem.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster För aktuell information om aktiviteter gå in på Facebooksidan Örnsköldsviks kommun - Mötesplatser i Örnsköldsviklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mötesplats Domsjö

Håller till i samma lokal som Domsjö Fritidsgård, Doktorsgatan 6 i Domsjö. Öppet varje tisdag klockan 16:00-20:00 och fredagar jämna veckor klockan 16:00-20:00

Mötesplats Gullänget

Håller till i samma lokal som Gullängets Fritidsgård, Gnistan, Björnavägen 68 i Gullänget. Öppet varje torsdag klockan 16:00-20:00.

Sidan uppdaterades

2019-11-11

Sidansvarig:

Besöksadress

Kultur- och fritidskontoret
Lasarettsgatan 5
Örnsköldsvik