Du är här:

Mitt Örnsköldsvik på 60 sekunder

Just du och din åsikt är en del av Örnsköldsvik. Därför är dina tankar om staden viktiga. Dela med dig genom att filma dig själv när du svarar på tre frågor och ladda sedan upp ditt filmklipp här. Filma med din mobilkamera eller webkamera. Ditt 60 sekunder långa filmklipp blir på så vis tillgängligt för andra och utgör en byggsten i framtidens Örnsköldsvik.

Filmen du laddar upp här hamnar på Örnsköldsviks kommuns youtubekanal. Genom att du laddar upp din film godkänner du att Örnsköldsviks kommun kan dela den i sina webkanaler och sociala medier. Om kommunen vill använda ditt svar i annat syfte så blir du kontaktad och tillfrågad via e-post eller telefon. Vi kommer inte att publicera filmer som relaterar till droger, innehåller hets mot folkgrupp, mobbning, pornografi eller diskriminering på grund av kön, sexuell läggning eller etniskt ursprung. Din film granskas innan publicering.


Frågorna som vi vill att du besvarar är:

1.Om Örnsköldsvik var en person, vilka tre personlighetsdrag skulle du beskriva hen med?

2.Vad är Örnsköldsviks främsta sidor enligt dig?

3. Hur vill du att Örnsköldsvik ska vara i framtiden?

Här finns möjlighet att drömma om platsen vi bor på. Svaren ska rymmas i en 60 sekunder lång film som du enkelt laddar upp här.

Kul att du medverkar!

 

Kontakt * (obligatorisk)
Kontakt


Skriv din kommentar här

Sidan uppdaterades

2017-07-10

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Diana Berntsdotter Vallgren
Kulturenheten
Skicka e-post

Mer information

Det är kulturenheten på Örnsköldsviks kommun som står för idén att samla in filmklipp med invånares tankar i ett kulturperspektiv. Initiativet är inspirerat av Örnsköldsviks platsvarumärke.

Här får du veta mer om Örnsköldsviks platsvarumärke