Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Örnsköldsviks Naturguide

Nu i dessa tider är det extra viktigt att vi tar hand om familj och vänner, men även alla runt omkring oss.
Håll avstånd till varandra och följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Kommunens raststugor längs stigar och leder fyller en viktig funktion för säkerheten, därför kommer de fortsatt att hållas öppna. Men med anledning av covid-19 avråder vi från planerade stugturer. Ersätt dem med en eller flera dagsturer i stället.

Boken Örnsköldsviks naturguide finns nu i nytryckt, reviderad version

Naturguiden är utflyktsguiden till naturen för dig som längtar ut, men inte vet när, var eller hur. Och för dig som inte längtar ut - snart kommer du att göra det!

Naturguiden finns att köpa på Örnsköldsviks museum & konsthall. Pris: 120 kr.

Denna andra upplagan trycktes 2008. Naturguiden bestod då av tre delar: själva guiden, en karta och en faktabilaga. Nu är kartan och faktabilaga slut, men själva guiden finns fortfarande att köpa och läsa. Det mesta stämmer men vissa saker har förändrats genom åren.

Dokument med kommentarer och rättningar till NaturguidenPDF.

Läs online

Läs bläddringsbar pdf.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (Kräver Adobe Flashlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster)

Ladda ner (pdf)

Ladda ner NaturguidenPDF (pdf, 80 mb)

Sidan uppdaterades

2020-06-09

Sidansvarig: