Mountainbikearenan på Skyttis

CK Örnen MTB Arenalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en anläggning öppen för för allmänheten och består i dag av ca 30 kilometer märkta leder och stigar, vilka kommer att förbättras ytterligare under året. MTB-arenan är en del av Skyttis och utgår från nuvarande JÄBO-stugan. Under 2020 kommer arenan att utvecklas med tre byggda teknikleder för mountainbike på ca 1,5 kilometer vardera, ett teknikområde för vuxna och barn, en pumptrackbana, parkering och en tillhörande klubbstuga.

Vi vill att ni är uppmärksamma på att arbete med lederna pågår, exempelvis körs grus ut och broar byggs. Arbetena pågår mestadels fredag-söndag. Tung fordonstrafik kan förekomma och vi ber er att ta hänsyn till att det är begränsad framkomlighet under vissa perioder.

När arbetet är klart kommer hela arenan vara tillgänglig för alla och passa olika typer av cyklister, nybörjare som avancerad. Cykelklubben Örnenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (CK Örnen) bedriver träning, aktiviteter och tävlingar för alla åldrar inom de flesta cykeldisciplinerna - alla är välkomna!

Aktuelltartikel publicerad av: Maria Strömqvist

2020-05-26

 Kontakta oss

Cecilia Sundberg
0660 - 885 61
Skicka e-post