Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

#Metoo - Vilken är din berättelse?

#metoolänk till annan webbplats är hashtagen som skapades i sociala medier för att uppmärksamma omfattningen av problemet med sexuella trakasserier mot kvinnor. Nu vill vi* ha din berättelse!

I samband med Internationella kvinnodagen 8 mars kommer vi att göra en utställning av de berättelser ni skickar in. De kommer att visas på Sliperiet i Örnsköldsvik samt publiceras på Biblioteken i Örnsköldsviks webb.

Din text kan vara kort eller lång och du får vara precis så anonym som du vill vara. Du får däremot gärna skriva ålder, och vi vill att du är hemmahörande i Örnsköldsviks kommun.

Du kan skriva din text här eller skicka den till oss via Messenger: https://www.facebook.com/MetooOvik/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan även välja att skicka den till lina.allard@ornskoldsvik.se eller per post till Lina Allard, Arkenbiblioteket, Lasarettsgatan 5, 891 33 Örnsköldsvik.


Namn

Här skriver du din berättelse.

Får vi kontakta dig? Om så, lämna ditt telefonnummer eller e-postadress.

Aktuelltartikel publicerad av: Tina Ottosson

2018-01-12

 Kontakta oss

Lina Allard
Bibliotekarie, Arkenbiblioteket
0660 - 887 67
Skicka e-post

#Metoo - Vilken är din berättelse?

Mer information

* Vi som arbetar med utställningen #metoo Örnsköldsvik representerar Kultur- och fritidsavdelningen i den planeringsgrupp som arbetar och genomför olika program i Örnsköldsvik på Internationella kvinnodagen, 8 mars 2018.

I planeringsgruppen finns även representanter från Fredrika Bremer-förbundet, S-kvinnor Gullänget, Kvinnojouren Kvinnogemenskap, Internationella Kvinnoföreningen, Finska föreningen, IOGT-NTO, Svenska kyrkan, Solidaritetsgruppen och Projekt Reagera.