Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Massor av aktiviteter under festivalveckan den 18-24 februari

Radioapan och Bollibompadraken på scen.

Snart är det dags för deltävling 4 i Melodifestivalen som hålls i Örnsköldsvik. En färgsprakande show med glitter och glamour.

Men förutom tävlingen på arenan så blir det en Festivalvecka 18-24 feb med massor av aktiviteter för de yngre men även för äldre besökarna. En blandad kompott av festligheter med bland annat kulturskolans och enskilda skolors elever, samt med etablerade artister på Stora torget och till viss del i Oskargallerian. Detta kombinerat med alla de aktiviteter som arrangeras av Live Nation, SVT och Sveriges Radio som hålls på Stora torget. För att ge några exempel vad besökare får uppleva så är det direktsändning med Melodikrysset och Random Mix, träffa Taurus i Labyrint och slajmtävla, dansa med Bolibompadraken, Ayla och Nina,s samt nappinsamling i nappautomaten, allsång med Radio-Apan och Yankho. Dessutom får alla som är mellofans möjlighet att se artisterna när de presenteras på den röda mattan som rullas ut på torget kl 19:00 under Välkomstfesten på torsdag.

— Känns roligt att vi får besök av Melodifestivalen igen. I år blir det lite extra krydda med Välkomstfesten. Det här året har vi dessutom många andra roliga evenemang att se fram emot t.ex. Volkswagen cup & Scandic Cup på längdskidor, Smakmässan, Öviksmässan, allsvenska i segling och så O-Ringen. Att det nästkommande året sedan startar upp med JVM i ishockey känns ju fantastiskt. Hoppas att alla är med och delar med sig av allt det roliga som händer under året genom att gilla och dela sin upplevelser på #roligareiornskoldsvik. En hashtag som vi kan samlas runt och länka till från webbsidan Inspiration som vänder sig till alla pontentiella inflyttare, säger Lars Söderlind, näringslivsutvecklare med fokus på strategiska frågor kring evenemang.

 

Aktuelltartikel publicerad av: Per-Olof Sedin

2018-05-07