Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Fotbollshallen klar för spel

Bytet av fotbollsmattan är nu klart och vi välkomnar åter våra fotbollsföreningar och Fotbollsgymnasiet till Fotbollshallen. Den nya mattan som är lagd är en Fifa Quality Pro-matta. Den nya mattan har en beräknad livslängd och en garanti för ett visst antal år. För att garantin ska gälla finns ett antal skötselregler att förhålla sig till.

Ronny Vikström, projektledare för mattbytet på fastighetsavdelningen, Örnsköldsviks kommun förklarar: "Det är av största vikt att vi alla hjälps åt att sköta mattan på det sätt som krävs. Det kommer finnas skyltar uppsatta i hallen som tydligt berättar vilka regler det finns att förhålla sig till när man är på mattan".

Robert Bergström, lärare på fotbollsgymnasiet i Örnsköldsvik fortsätter: "Den nya mattan håller en väldigt hög standard och skapar bättre förutsättningar för fotbollen i Örnsköldsvik. Jag är tacksam över att "fotbollsfolket" fick vara med och ha önskemål på underlaget och att kommunens fastighetsavdelning var så tillmötesgående".

Fotbollsgymnastiet Örnsköldsvik

Anette Eikelboom Sällström, enhetschef på kultur- och fritidsavdelningens fritidsenhet, Örnsköldsviks kommun instämmer: " Det känns oerhört bra att mattan är på plats och att vi kan öppna upp för uthyrning av tider för träning i hallen. Vi hoppas att fotbollsgymnasiet och alla som hyr ska få många härliga timmar i hallen".

Aktuelltartikel publicerad av: Maria Strömqvist

2019-12-16

 Kontakta oss

Anette Eikelboom Sällström
0660 - 880 38
Skicka e-post