Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng


Biblioteken i Örnsköldsvik stänger

Samtliga folkbibliotek i Örnsköldsviks kommun stänger sin verksamhet för besökare. Detta med anledning av de nya rekommendationer regeringen och Folkhälsomyndigheten presenterade fredag 18 december.

Biblioteken har stängt från och med tisdag 22 december till i första hand 24 januari 2021. Detta kan komma att förlängas. Från och med måndag 11 januari erbjuds kompletterande service såsom ”Boken kommer” och ”Bokkasse för avhämtning”. Information om, till exempel, återlämning och reserverade böcker, lånetid och förseningsavgifter samt kompletterande service hittar du på Bibliotekens webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi uppmuntrar dig att använda bibliotekens e-tjänster under tiden. Det går att låna böcker och film, läsa tidningar och söka information på Bibliotekens webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ oss också gärna på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Instagramlänk till annan webbplats.

Aktuelltartikel publicerad av: Maria Strömqvist

2020-12-21

 Kontakta oss