Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng


Var med och tyck till – svara på enkät om kommunens gator och vägar

Örnsköldsviks kommun arbetar ständigt för att skapa god service för kommunens medborgare. Just nu genomförs en enkät om kommunens gator och vägar. Dina åsikter och idéer är värdefulla i arbetet. Hjälp till genom att delta i enkäten.

-För att få ett bättre underlag om vad medborgarna i kommunen tycker är viktigt avseende gator och vägar, har vi tagit fram en enkät. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att säga sitt, säger Mikael Kristiansson, chef för trafik- och parkavdelningen, Örnsköldsviks kommun.

Enkäten är anonym och går att svar på fram till 31 mars 2021. Besvara enkäten här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Felanmäl via appen ”Ett bättre Örnsköldsvik”

Du vet väl om att du kan felanmäla via kommunens app, "Ett bättre Örnsköldsvik"? Där kan du lämna felanmälningar som gäller bland annat gator, cykelvägar, lekplatser, parker, grönområden, gatubelysning och busshållplatser. Läs mer här.

Aktuelltartikel publicerad av: Lisa Sundvall

2020-12-01