Du är här:

Träffpunkten Rönnen

Träffpunkten Rönnen håller till i samma byggnad som Rönnens vård- och omsorgsboende.

Alla är välkomna till Träffpunkten Rönnen, oavsett var man bor! Vår förhoppning är att du/din närstående ska kunna titta in och ta del av vår gemenskap och genom det sätta guldkant på tillvaron – din egen eller varför inte även någon annans! Här umgås vi under trevliga former och vi anordnar aktiviteter av olika slag. Det kan vara bingo, högläsning, lättare gymnastik, musik, qigong, uteaktivitet eller underhållning.

På Rönnen är trädgården ett viktigt inslag. Personal, boende och träffpunkt har tillsammans skapat en trädgård för att öka livskvaliteten för pensionärerna. Tanken med trädgården är att den ska stimulera alla sinnen och att man ska kunna vistas där alla årstider och ta del av olika aktiviteter, delta i trädgårdsarbetet eller bara njuta.

Träffpunkten Rönnens månadsprogram för marsPDF

OBS! Med anledning av att de direktiv som mottagits gällande corona-viruset (covid-19) kommer träffpunkternas program och aktiviteter att pausa från och med 23 mars. Information på träffpunktssidorna kommer att uppdateras fortlöpande.

Vår verksamhet är mestadels kostnadsfri, du får dock betala en mindre summa för kaffe eller annan förtäring. Vid underhållning och speciella aktiviteter förekommer även en mindre avgift, vi försöker informera om detta i förväg. Vi kan endast ta emot kontant betalning.

Prisexempel: bingobricka kostar 10 kronor och bingofika kostar 10 kronor. Eftermiddagskaffe serveras normalt kl. 14:00 måndag till torsdag. Träffpunkten är obemannad över lunch men det finns möjlighet att äta medhavd mat eller köpa mat från husets restaurang.

Ta gärna kontakt med Träffpunkten om du funderar på något.

Välkommen!

Sidan uppdaterades

2020-03-19

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Träffpunktslokalen Rönnen
0660-789 83073-270 49 90

Åsa Hilli
Aktivitetsledare
Skicka e-post

Rose-Marie Sjöberg
Aktivitetsledare

Besöksadress

Torsvägen 3
891 37 Örnsköldsvik

Öppettider

Måndag-fredag
10:00-15:30
11:45-12:30 lunch (obemannat)