Du är här:

Träffpunkten Kom In

Träffpunkten Kom In håller till i Örnsköldsviks centrum och är en mötesplats för ALLA daglediga. Vår förhoppning är att du/din närstående ska kunna titta in, ta del av vår gemenskap och genom det sätta guldkant på tillvaron – din egen eller varför inte även någon annans!

Träffpunkten Kom Ins kvartalsprogram för mars 2020PDF

OBS! Vissa programförändringar har skett i månadsprogrammet för mars:

Måndag den 16/3 Ingen diktläsning av Kulturskaparna på fm.

Torsdag den 19/3 Helt stängt. Ingen musik med Linn Bodin och Pernilla Sjölund.

Torsdag den 26/3 Helt stängt.

Fredag den 27/3 Ingen musik med Karin och Åke Viberg.

Måndag den 30/3-fredag 3/4 Finska Veckan inställd.

OBS! Med anledning av att de direktiv som mottagits gällande corona-viruset (covid-19) kommer träffpunkternas program och aktiviteter att pausa från och med 23 mars. Information på träffpunktssidorna kommer att uppdateras fortlöpande.

Kom In och umgås en stund, vila fötterna efter stadsturen, läs tidningen, spela tv-spel eller ta del av någon av våra aktiviteter. Under veckan erbjuds ett varierat program med till exempel underhållning, bingo, information, film, pyssel. Vill du ha hjälp med brev/blanketter/dator är du välkommen att fråga oss. Vi klurar gärna tillsammans med dig när tid finns.

Vår verksamhet är mestadels kostnadsfri, du får dock betala en mindre summa för kaffe eller annan förtäring. Vid speciella aktiviteter förekommer även en mindre avgift, vi försöker informera om detta i förväg.

Prisexempel: bingobricka kostar 5 kronor, kaffe med gokaka 30 kronor, smörgås 15 kronor.

Här finns alltid fika att köpa för den som vill (hembakat, sockerfritt eller smörgås). Du har möjlighet att beställa paj och har du egen matlåda kan du värma den hos oss.

Ta gärna kontakt om du funderar på något.

Kom In startade 2010 som en mötesplats med funktionshindrade, anhöriga och äldre som uttalad målgrupp. Det hoppas vi fortfarande märks åtminstone genom vår tillgänglighet, vi har till exempel: ingång i markplan, handikapptoalett, hörslinga och behöver du låna finns även transportrullstol och lift. Däremot har våra gäster idag betydligt mer varierade anledningar till sin dagledighet än den ursprungliga målgruppens och vi ser hur blandningen berikar den sociala gemenskapen. Har du idéer eller synpunkter på verksamheten -  berätta för oss - tillsammans gör vi Kom In bättre!

Välkommen!

Anhörigstöd

Anhörigstöd är en del av verksamheten på Kom In. I många fall indirekt, genom att du som anhörig vet att din närstående har något trevligt att sysselsätta sig med, ibland genom att du kan hitta en aktivitet som ni båda kan ha utbyte av. Om förutsättningar finns försöker vi, efter överenskommelse, även erbjuda en stunds avlastning för dig som vårdar din närstående i hemmet så att du till exempel kan uträtta ett ärende.

Vi har ett nära samarbete med anhörigkonsulenten som arbetar med volontärskap, ordnar stödgrupper och kan boka in enskilda samtal med äldre/anhöriga.

Sidan uppdaterades

2020-03-19

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Träffpunktslokalen
0660-887 79, 073-274 56 30

Anna Borg
Aktivitetsledare
Skicka e-post  

Annelie Bergqvist
Aktivitetsledare
Skicka e-post

Caritha Hägglund
Aktivitetsledare
Skicka e-post

Besöksadress

Fabriksgatan 10
891 33 Örnsköldsvik

Öppettider

Måndag-fredag
10:00-16:00