Du är här:

Träffpunkten Björnaborg

Träffpunkten Björnaborg håller till samma byggnad som Björnaborgs vård- och omsorgsboende.

Alla är välkomna till Träffpunkten, oavsett var man bor! Vår förhoppning är att du/din närstående ska kunna titta in och ta del av vår gemenskap och genom det sätta guldkant på tillvaron – din egen eller varför inte även någon annans! Här umgås vi under trevliga former och vi anordnar aktiviteter av olika slag. Det kan vara sittgymnastik, vävning, spel eller underhållning. Vi tar tacksamt emot förslag på aktiviteter.

Vår verksamhet är mestadels kostnadsfri, det som kostar är underhållning, bingobricka och förtäring, vi försöker informera om detta i förväg. Vi kan endast ta emot kontant betalning.

Program

Träffpunkten Björnaborgs program för våren 2020PDF

För priser; se program.

OBS! Med anledning av att de direktiv som mottagits gällande corona-viruset (covid-19) kommer träffpunkternas program och aktiviteter att pausa från och med 23 mars. Information på träffpunktssidorna kommer att uppdateras fortlöpande.

Träffpunktslokalen är alltid öppen, men ibland obemannad. Det här finns på träffpunkten: micro för värmning av mat, kaffebryggare, spis med ugn, tallrikar, koppar, glas, bestick, piano, ljudanläggning med hörslinga. Lokalen kan bokas av boende och deras anhöriga för till exempel födelsedagsfirande. Kolla med avdelningspersonalen eller aktivitetsledare om den är ledig. Kontakta också personalen om ni vill låna projektor för att se på tv, dvd eller vhs när ni lånar lokalen.

Ta gärna kontakt med Träffpunkten om du funderar på något.

Välkommen!

Sidan uppdaterades

2020-03-19

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Träffpunkten Björnaborg
073-270 98 57

Aina Öberg
Aktivitetsledare
Skicka e-post 

Besöksadress

Lillvägen 2
890 50 Björna

Öppettider

Tisdag
07:00-16:00

Torsdag
13:00-15:30