Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Matchning

Matchning i grupp

Matchning i grupp är en aktivitet där du tillsammans med andra arbetssökande träffar Arbetsmarknadsenhetens interna och externa handläggare.
Under två timmar diskuterar och funderar ni tillsammans i gruppen kring frågor som rör er roll som arbetssökande, att söka jobb, vad det innebär att ha ett jobb, varför vissa saker är så viktiga att tänka på och hur man kan göra för att få ett jobb och sedan behålla det. Här finns en möjlighet för er att dela erfarenheter tillsammans med andra.

Matchning med arbetsgivare

När det är aktuellt att matchas med en arbetsgivare får du träffa arbetsmarknadsenhetens handläggare för en individuell intervju där du också får möjlighet att prata om arbetssökande, informella och formella kompetenser. Ni planerar för en praktik, arbetsmarknadsanställning eller anställning i samråd med din arbetsmarknadshandläggare.

Sidan uppdaterades

2020-02-21

Sidansvarig:

  • Ingen giltig användare vald.

 Kontakta oss

Kontaktcenter
0660-880 00
Skicka e-post

Arbetsmarknadshandläggare
Skicka e-post