Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Förebyggande insatser och etablering

Coachande samtal

En viktig insats inom Arbetsmarknadsenheten är individuell coachning. Detta kan vara ett komplement till din arbetsträning, praktik eller annan aktivitet inom arbetsmarknadsenheten.

Coachande samtal erbjuds även unga vuxna som inte redan är aktuella via Arbetsmarknadsenheten. Om du är mellan 15 och 30 år och inte arbetar eller studerar kan du höra av dig till ame@ornskoldsvik.se

Etablering

För dig som är inne på ditt andra år i etableringen finns möjlighet till extratjänst via Arbetsmarknadsenheten. Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen för mer information om detta.

Kommunala aktivitetsansvaret (KAA)

Om du är mellan 16-20 år och inte har en gymnasieexamen omfattas du av det kommunala aktivitetsansvaret. Det betyder att du har möjlighet att ta del av stöd och aktiviteter som du är intresserad av eller behöver.

Handläggare på Arbetsmarknadsenheten hör av sig till dig som inte påbörjat gymnasiet, som hoppat av eller gått ut gymnasiet med studiebevis för att berätta mer om dina möjligheter till stöd.

Sidan uppdaterades

2020-02-21

Sidansvarig:

  • Ingen giltig användare vald.

 Kontakta oss

Kontaktcenter
0660-880 00
Skicka e-post

Arbetsmarknadshandläggare
Skicka e-post