Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

SIV-gruppen

SIV-gruppen är en daglig verksamhet inom Mångkraft. SIV är en förkortning av Service I Vården. Grupperna finns på vård- och omsorgsboendena Rönnen och Valla samt på Sörängets servicehus.

Rönnen/Valla

Våra arbetsuppgifter är bland annat att hämta/lämna matkantiner på intilliggande sjukhem samt hämta tomma matkantiner från alla avdelningar.

Vi städar entréerna och andra allmänna utrymmen på boendet. Vi hjälper avdelningarna med tvätt och annan klädvård. Kökets personalkläder stryker vi också. Pensionärerna kan få hjälp av oss att handla frukt.

I matsalen torkar vi borden och fönsterbrädor, vattnar blommor och moppar golven. Vi hjälper avdelningarna med att rengöra rullstolar och andra hjälpmedel.

Vi hjälper även till i en del av Träffpunktens aktiviteter, genom att hämta pensionärer till aktiviteter, vara delaktiga i genomförandet av aktiviteten med mera.

Några av arbetstagarna arbetar även mer direkt i avdelningarnas arbete på boendet, med dukningar vid måltider eller att umgås med de äldre.

Söränget

Våra arbetsuppgifter är blanda annat att hjälpa avdelningarna med tvätt och annan klädvård. Halva dagen arbetar vi utomhus och hjälper då till i trädgård och med övrig utemiljö.

Sidan uppdaterades

2019-05-09

Sidansvarig:

 Kontakta oss

SIV-gruppen på Rönnen
070-660 22 60

SIV-gruppen på Valla
073-274 83 79

SIV-gruppen på Söränget
070-190 14 53

Enhetschef
0660-266 258

Besöksadress

Rönnen/Valla
Torsvägen 3
891 37 Örnsköldsvik

Sörängets servicehus
Älgvägen 17A
891 43 Örnsköldsvik