Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Torsvägen 4 serviceboende

Torsvägen 4 består av sex lägenheter i Valhallaområdet och tillhör Psykosociala vuxenenheten.

Lägenheterna ligger i en enplanslänga, har eget kök/pentry och dusch samt egen uteplats. De boende har tillgång till gemensamhetsutrymmen med bland annat tv-rum och matrum med pentry. Tvättstuga, cykelförråd, bilplatser, brevlådor och sopsortering finns på området.

Personalen, som finns tillgänglig dygnet runt, arbetar efter ett kognitivt synsätt.  Det innebär bland annat att ge individuellt anpassat stöd i vardagen, att stimulera till social och personlig utveckling och så stor självständighet som möjligt. Stödinsatserna är flexibla och anpassas i takt med utvecklingen av individens behov och förmåga. Tanken är att man bor på Torsvägen 4 under en tid i livet när man har behov av extra stöd och struktur i vardagen.

Inom verksamheten finns även specialistsjuksköterskor som ansvarar för hälso- och sjukvårdsfrågor.

Torsvägen 4 ligger på promenadavstånd till centrum och har nära till bussförbindelser, affärer och grönområden med olika friluftsaktiviteter. Det finns också en lunchrestaurang i närheten.

Husdjur är tillåtna.

Sidan uppdaterades

2020-02-21

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Enhetschef
Skicka e-post
0660-880 12

Serviceboendet
0660-558 27

Adress
Torsvägen 4
891 37 Örnsköldsvik