Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Skyttens serviceboende

Skytten består av elva lägenheter i Valhallaområdet och tillhör Psykosociala vuxenenheten.

Lägenheterna är integrerade i hyreshus och har eget kök/pentry och dusch. Några av lägenheterna har också balkong. De boende har tillgång till gemensamhetsutrymmen med bland annat tv-rum och kök. Tvättstuga, förråd, cykelförråd, bilplatser samt sopsortering finns i anslutning till hyreshuset.

Personalen, som finns tillgänglig dygnet runt, arbetar efter ett kognitivt synsätt.  Det innebär bland annat att ge individuellt anpassat stöd i vardagen, att stimulera till social och personlig utveckling och så stor självständighet som möjligt. Stödinsatserna är flexibla och anpassas i takt med utvecklingen av individens behov och förmåga. Tanken är att man bor på Skytten under en tid i livet när man har behov av extra stöd och struktur i vardagen.

Inom verksamheten finns även specialistsjuksköterskor som ansvarar för hälso- och sjukvårdsfrågor.

Skytten ligger på promenadavstånd till centrum och har nära till bussförbindelser, affärer och grönområden med olika friluftsaktiviteter. Det finns också en lunchrestaurang i området.

Husdjur är tillåtna.

Sidan uppdaterades

2020-02-21

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Enhetschef
0660-887 06

Serviceboendet
0660-128 76

Adress
Skytten
Valhallavägen 35 C
891 37 Örnsköldsvik