Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Hundarna i hundteamet

Namn: Viggo (Witch-Hunts Gregory Peck)

Född: 30 juni 2012 i Gävle

Ras: Cocker spaniel

Uppdrag: Certifierad vårdhund sedan 2011 och diplomerad skolhund sedan 2018.

Lite om mig: Jag älskar att jobba men tycker också om att spela bowling, leta saker och mysa en stund och bli kliad bakom öronen. Det är roligt att söka dofter samt vara ute och springa och busa med vänner. Jag är också nyutbildad skolhund och tycker mycket om att träffa barnen och läsa tillsamman med dem.

Namn: Azzi

Född: 5 juni 2017

Ras: Blandras av Cockerpoo (Cockerspaniel och Pudel) och Bichon frise

Uppdrag: Vårdhundselev

Lite om mig: Jag flyttade till min matte julen 2017, då min tidigare familj inte kunde ha mig kvar. Jag älskar att sitta i knät och bli kliad och få träffa nya människor. Tycker om att jaga mina storebröder Frasse och Viggo.

Namn: Vilja (Capri Dreams Caliente Pink)

Född: 9 maj 2016

Ras: Labrador Retriever

Uppdrag: Vårdhundselev

Lite om mig: Jag är en ung tjej som älskar livet. Det är ofta fullt ös men jag kan också vara lugn när det behövs. Jag älskar att träna med matte och ville ständigt lära mig nya saker. Jag tycker också om att springa, leka samt spåra och söka en olika dofter som matte gömmer. Jag hoppas att jag blir en certifierad vårdhund en dag, som min mamma Capri.

Sidan uppdaterades

Sidansvarig:

 Kontakta oss

​Zonita Ödling
Hundförare
072-506 21 62 hundteamet@ornskoldsvik.se

Helena Hellsten
Hundförare
076-108 04 54
hundteamet@ornskoldsvik.se