Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng


Vi behöver fler familjehem

Under november och december uppmärksammar Gemensam familjehemsorganisation, där Örnsköldsvik ingår tillsammans med Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Ånge, befintliga familje- och jourhem lite extra eftersom de gör ett fantastiskt arbete för våra barn och unga. Men vi behöver fler familjehem. Gemensam familjehemsorganisation ansvarar för att rekrytera och kartlägga familjehem för flera kommuner i länet och vi vill därför uppmana fler att bli familjehem och bidra till ett av samhällets viktigaste uppdrag.

Det behöver inte vara perfekt, det behöver bara vara helt vanligt. Som familjehem delar ni er vardag med ett barn som behöver trygghet, omsorg och omtanke. Hur familjen ser ut spelar mindre roll – det viktiga är att ni vill öppna ert hem.

Mer information hittar du på Gemensam familjehemsorganisations webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Aktuelltartikel publicerad av: Eva Sandström

2020-11-24