Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng


Lokaler för vaccination valda

Region Västernorrland planerar tillsammans med Örnsköldsviks kommun hur den kommande vaccinationen mot Covid-19 ska genomföras på stor bredd. I kommunen kommer ett antal platser att iordningsställas för vaccination, dessa är Olympia i Bredbyn, Husumgården och Skyttis innebandyhall i Örnsköldsviks centralort. Innebandyhallen stängs för annan verksamhet från måndag den 15 februari.

- Jag är medveten om att när vi anspråkstar dessa fastigheter för vaccination så drabbas olika verksamheter, men vaccin måste gå före exempelvis innebandy, säger kommundirektör Magnus Haglund. Förhoppningsvis ser vi nu början på slutet av denna pandemi.

På webbplatsen 1177 Vårdguiden finns aktuell information om vaccinationen i Region Västernorrland. Information till dig som är 75 år och äldre, först och främst, kommer att skickas ut av Region Västernorrland i slutet av februari via brevutskick.


Aktuelltartikel publicerad av: Helén Sahlin

2021-02-09