Inspirationsföreläsning och After Work med Familjepeppen 30 januari

Det handlar om våra barn, relationer och prestationer. Hur kan vi stötta våra barns utveckling av självkänsla och självförtroende? Hur hanterar vi situationer då teknik och internet förvirrar?

Onsdag 30 januari är föräldrar och andra vuxna i ungas närhet välkommen till en inspirerande föreläsning med Micke Gunnarsson. Under kvällen samtalar han om relationer, barns självkänsla, prestationer, sociala medier, förändringar och mycket mer.

Micke Gunnarsson är en föreläsare, författare och expert när det gäller mötet med oss själva och våra barn, den digitala världen och sociala medier. Han har en bakgrund som barnskötare, mediepedagog och har jobbat som lärare och har bland annat grundat kampanjen ”Varenda unges rätt till MVG” och Fredsuppdraget.se.

Dag: onsdag 30 januari
Tid: kl. 18.00
Plats: Örnsköldsviks församlingshem Storgatan 29F. Kostadsfri entré. De första 100 garanteras en lätt måltid som serveras från kl. 17.30. Någon föranmälan behövs inte.

Familjepeppen är en föräldrastödssatsning där Örnsköldsviks kommun samarbetar med Brottförebyggande rådet (BRÅ), Svenska Kyrkan och Bilda.

Välkomna!

Denna information finns även samlad i ett PDF-dokument.PDF

Aktuelltartikel publicerad av: Lisa Sundvall

2019-01-18