Koka vatten för mat och dryck i Trehörningsjö

Med anledning av att bakterier upptäckts vid en rutinprovtagning kan dricksvattnet för boende i Trehörningsjö vara förorenat. Som en säkerhetsåtgärd ska därför vatten som används till mat, dryck och tandborstning kokas upp. Läs artikeln - koka vatten för mat och dryck i Trehörningsjö

Länk till startsidan

Lyssna på och fråga kommunfullmäktige

Bra att veta

Alla kommunfullmäktiges möten är öppna för allmänheten. Du är välkommen att komma och lyssna på plats i kommunfullmäktigesalen på Nygatan 16 eller följa webbsändningen av mötet. Mötena hålls som regel sista måndagen i varje månad.

Vid varje kommunfullmäktigesammanträde har allmänheten möjlighet att under punkten ”allmänhetens frågor” ställa frågor kring de ärenden som kommunfullmäktige ska besluta om. På föredragningslistan, som är en slags dagordning för mötet, kan du se vilka ärenden som kommunfullmäktige kommer att ta upp. Föredragningslistan finns tillgänglig på webben två helger innan aktuellt kommunfullmäktigemöte.

Vill du ställa en fråga ska du skicka in den så att den kommit till kommunen senast tre arbetsdagar innan aktuellt kommunfullmäktigemöte. Din inlämnade fråga kan besvaras av kommunfullmäktige utan att du är närvarande.

Du kan skicka in din fråga på två sätt,
E-post till: kommunen@ornskoldsvik.se.
Vanlig post till: Örnsköldsviks kommun, Kommunfullmäktige, 891 88 Örnsköldsvik. Märk brevet med Allmänhetens fråga.

Kontakt

Skicka din fråga till kommunfullmäktige via

E-post: kommunen@ornskoldsvik.se

Postadress: Örnsköldsviks kommun, Kommunfullmäktige, 891 88 Örnsköldsvik. Märk kuverter med "Allmänhetens fråga".

Kontaktcenter

Telefon: 0660-880 00, välj tonval 2
Öppettider telefon: 07:30–17:00 helgfria vardagar (15 maj–15 september 07:30–16:15)


Besök oss i stadshuset Kronan

Adress: Järnvägsgatan 6, entréplan
Öppettider besökscenter Kronan: 07:45–17:00 helgfria vardagar (15 maj–15 september 07:45–16:15).
Andra onsdagen varje månad kl 14:30–16:00 finns möjlighet till drop-in att träffa finsk- och nordsamiskspråkig kommunvägledare.