Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Anders Jäger blir ny tillväxtchef i Örnsköldsviks kommun
Porträtt av Anders Jäger

Anders Jäger blir ny tillväxtchef i Örnsköldsviks kommun.

Anders Jäger blir ny tillväxtchef i Örnsköldsviks kommun

Anders Jäger har rekryterats som ny tillväxtchef vid kommunledningsförvaltningen i Örnsköldsviks kommun.

Anders Jäger blir tillväxtchef i Örnsköldsvik. Han har lång ledningserfarenhet från näringslivet inom framför allt försäljningsområdet och kommer att tillträda som tillväxtchef i Örnsköldsviks kommun senast den 1 december 2024. Närmast kommer han från konsultbranschen som egenföretagare och har tidigare varit marknadschef för NKI Kyl. 2018 fick han i den rollen ta emot priset för Årets företagare i Örnsköldsvik.

Magnus Haglund, kommundirektör, är mycket nöjd över rekryteringen:

– Att vi har kunnat rekrytera Anders Jäger som vår nya tillväxtchef är glädjande. Hans förankring i kommunen och hans omfattande nätverk kommer att vara ovärderliga tillgångar för vår fortsatta utveckling.

Anders Jäger, som har lång erfarenhet som framgångsrik företagare i Örnsköldsvik, ser fram emot sin nya roll:

– Det här är en spännande utmaning för mig och något helt nytt. Jag ser fram emot att bidra till kommunens utveckling och att tillsammans med mina nya kollegor och kommunens företag fortsätta driva Örnsköldsvik framåt.

Anna Britta Åkerlind, kommunstyrelsens ordförande, betonar betydelsen av Anders Jägers nya roll:

– Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas, och Anders kommer att spela en central roll i denna utveckling. Hans erfarenhet och engagemang är precis vad vi behöver för att säkerställa att vår tillväxt fortsätter på ett hållbart och framgångsrikt sätt.

 

Publicerad: