Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Jeanette Börjesson blir personaldirektör i Örnsköldsviks kommun
Porträttbild av Jeanette Börjesson

Jeanette Börjesson blir ny personaldirektör i Örnsköldsviks kommun.

Jeanette Börjesson blir personaldirektör i Örnsköldsviks kommun

Jeanette Börjesson, idag HR Manager vid Domsjö fabriker, har rekryterats som ny personaldirektör vid Örnsköldsviks kommun. Jeanette Börjesson väntas tillträda sin tjänst i april nästa år.

Jeanette Börjesson blir ny personaldirektör vid Örnsköldsviks kommun. Hon kommer närmast från Domsjö fabriker där hon sedan 2016 har varit HR Manager, och dessförinnan har hon jobbat med personalfrågor inom flera stora organisationer.

– Jeanette har en lång erfarenhet av ledande roller i olika typer av organisationer och jag är glad att Örnsköldsviks kommun får just henne som personaldirektör, säger kommundirektör Magnus Haglund. Rollen är givetvis viktig och central för en så stor organisation som denna, och hon är varmt välkommen.

– Det här känns väldigt bra, säger Jeanette Börjesson. Jag är van att arbeta med alla typer av utmaningar inom en organisation och en bred erfarenhet av HR-arbetet och ser verkligen fram ett jobb som ska göras tillsammans med medarbetare och chefer i kommunen.

Jeanette Börjesson beräknas tillträda tjänsten som personaldirektör den 1 april 2024.Publicerad: