Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Koka vatten till mat och dryck inom centralorten

Koka vatten till mat och dryck inom centralorten

Uppdaterad 10 november kl 12:15.
Under natten till torsdagen hade vattenläckan som drabbat Örnsköldsviks centralort åtgärdats. Miva fyller nu successivt vattenmagasinen. Som en försiktighetsåtgärd råder en kokningsrekommendation i det berörda området .

Alla kunder i centralorten som fram till nu uppmanats att vara återhållsamma med vattnet ska alltså koka vatten som används för mat och dryck samt tandborstning. Vattnet ska koka så att tydliga bubblor syns. Kokningsrekommendationen gäller till dess att Miva informerar om att vattnet kan användas normalt.

Ta del av all information och hela händelseförloppet på Mivas webbplats Länk till annan webbplats.

 

Sedan den 10 november november bedrivs de kommunala verksamheterna i vanlig ordning.

Publicerad: