Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Du är inte ensam – Psykeveckan 6-12 november 2023

Du är inte ensam – Psykeveckan 6-12 november 2023

Är du anhörig till någon med psykisk ohälsa, vän, arbetskamrat, idrottsledare, föreningsaktiv, ung, förälder, har egen psykisk ohälsa eller arbetar med frågor som rör psykisk ohälsa? Välkommen till de föreläsningar och aktiviteter som arrangeras under Psykeveckan 6–12 november!

Allt är gratis och du behöver inte anmäla dig innan.

För mer information, följ gärna psykeveckan på Instagram. Länk till annan webbplats.

Biblioteken ger boktips på Facebook Länk till annan webbplats. och Instagram. Länk till annan webbplats.

Psykeveckan samarrangeras av Örnsköldsviks kommun, Svenska kyrkan, Attention Örnsköldsvik, IOGT-NTO, Synskadades Riksförbund, Samordningsförbundet, Sensus, Filmstudion Örnsköldsvik, Riksförbundet för social och mental hälsa (RSMH) och Region Västernorrland.

Publicerad: