Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Kommunalrådet Lars Näslund (M) avgår
Testbild

Lars Näslund (M) kommunalråd och kommunstyrelsens förste vice ordförande

Kommunalrådet Lars Näslund (M) avgår

Lars Näslund (M), kommunalråd och kommunstyrelsens förste vice ordförande, har meddelat att han kommer att avgå. Det kommer att ske vid kommunfullmäktige 25 september.

Förslag på efterträdare kommer från alliansen som meddelar valberedningen. Kommunfullmäktige får därefter en nominering på nytt kommunalråd och kommunstyrelsens förste vice ordförande av valberedningen.


Örnsköldsviks kommuns övriga två kommunalråd är: Anna-Britta Åkerlind (C) och Carolina Sondell (S). Kommunalråden har olika ansvarsområden i de mål kommunfullmäktige har beslutat för mandatperioden 2022–2026.

Publicerad: