Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Låna prylar på Fritidsbanken
Skylt Fritidsbanken samt bild på Leif Nilsson, platsansvarig för Fritidsbanken

Fritidsbanken har grejor för olika aktiviteter året runt. Det kostar inget att låna utrustning.

Låna prylar på Fritidsbanken

Tisdag 25 juli öppnar Fritidsbanken igen efter ett kort semesteruppehåll. Välkommen att låna prylar och kanske prova något nytt

Fritidsbanken möjliggör nya upplevelser och aktiviteter inom fritid och friluftsliv. Blir du bjuden att hänga med på fisketur men saknar spö? Är du på besök för en vandring men glömde stormköket hemma? Får du sommargäster som vill låna dina prylar? Vill du testa något nytt?

Ett besök hos fritidsbanken kan vara lösningen i många situationer. Du hittar allt från strandtennis och frisbees till rejäla ryggsäckar och golfbagar. Besök fritidsbankens lokal eller logga in på fritidsbankens webb, kolla utbudet och låna gratis i 14 dagar.

Sommarstädar du i garage och förråd och inser att du har fritidsutrustning därhemma som du aldrig använder? Välkommen att skänka grejorna till fritidsbanken så kanske de kan komma till nytta för någon annan.

Termos  och sittunderlag på klippor vid havet

Rätt utrustning, efter aktuella förhållanden, påverkar hela upplevelsen.

Kaffepanna över öppen eld.

Publicerad: