Koka vatten för mat och dryck i Trehörningsjö

Med anledning av att bakterier upptäckts vid en rutinprovtagning kan dricksvattnet för boende i Trehörningsjö vara förorenat. Som en säkerhetsåtgärd ska därför vatten som används till mat, dryck och tandborstning kokas upp. Läs artikeln - koka vatten för mat och dryck i Trehörningsjö

Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Vattnet tjänligt vid Idbyns havsbad
en naturnära badstrand en solig dag.

Vattnet tjänligt vid Idbyns havsbad

Nyheten är uppdaterad. Örnsköldsviks kommun har tagit prover på badvattnet i Idbyns havsbad. Det första provsvaret visade otjänligt vatten på grund av förhöjda halter av bakterien intestinala enterokocker. Ett nytt badvattenprov har tagits och det provsvaret visar att vattnet är tjänligt, vilket innebär att det går att bada i vattnet utan restriktioner.

Publicerad: