Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Örnsköldsvik värd för stort event i höst
Testbild

Den 15-17 september står Örnsköldsvik värd när företaget Knightec bjuder in till stort event.

Örnsköldsvik värd för stort event i höst

Den 15-17 september står Örnsköldsvik värd när utvecklingsföretaget Knightec bjuder in sina medarbetare till ett event i Örnsköldsvik och Höga Kusten. Omkring 750 besökare väntas komma från hela landet.

Evenemang av olika slag, både stora och små, ger liv och rörelse och stärker upplevelsen av Örnsköldsvik som en attraktiv plats att bo, verka och leva i.

-Vi är otroligt glada och stolta över att Knightec väljer Örnsköldsvik för sitt event. Knightec skapar och genomför framtidens event med fokus på hållbarhet, aktivitet samt utveckling och samverkan. Här ser vi att Knightec leder vägen och kan inspirera och attrahera fler företag som söker aktiva konferenser och event för sina medarbetare, kunder och partners – det är inne att vara ute, säger Marlene Jonasson Bolstad, näringslivsutvecklare Örnsköldsviks kommun.

Den två dagar långa konferensen kommer att ta besökare till Örnsköldsvik och Höga Kusten från hela landet och kommer bland annat vara förlagd på Hägglunds Arena och ute i naturen. Ett spännande program väntar där teknik och natur kommer att stå i fokus.

-Det känns roligt att få välkomna våra kollegor från hela landet till Örnsköldsvik där vårt företag har sina rötter. Det händer otroligt mycket inom techbranschen här i norra Sverige. Nu får vi en möjlighet att visa upp platsen på hemmaplan och skapa en unik upplevelse för våra medarbetare som vi inte hittar någon annanstans, i samverkan med kommunen och näringslivet, säger Mari Schäder, CHRO (Chief Human Resources- Officer) Knightec.

-Vi arbetar aktivt med att värva både möten och evenemang. Vi har ett fint och viktigt samarbete med Höga Kusten Turism och Höga Kusten Destinationsutveckling. Här visar vi att Örnsköldsvik mycket väl kan ta emot större konferenser som gagnar staden. Förutom att det bidrar till att stärka platsens attraktivitet gynnar det vårt lokala näringsliv och inte minst våra hotell och restauranger. Tillsammans kan vi skapa ännu fler stora evenemang, säger Marlene.

Publicerad: