Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Nytt nummer av Evolve och helt ny design
Bild från webben på det nya webbmagasinet Evolve.

Bild från webben på det nya webbmagasinet Evolve.

Nytt nummer av Evolve
och helt ny design

Nu ligger ett nytt nummer av webbmagasinet Evolve ute med artiklar som tar upp delar av den positiva utveckling som sker i Örnsköldsvik. Magasinet har nu lagom till påsk fått en helt ny och fräsch design.

I detta nummer kan du bland annat läsa om den kommande festivalen Maker town, nya företag som satsar i lågkonjunktur, ingenjörsbyrån Ovinge med 3D-printing som ger en ytterligare dimension, restauranger som ger en värld av smaker, satsningar för ett Örnsköldsvik i klimatssmart rörelse med mera.

Här kan du läsa nya numret av magasinet Evolve

Publicerad: