Koka vatten för mat och dryck i Trehörningsjö

Med anledning av att bakterier upptäckts vid en rutinprovtagning kan dricksvattnet för boende i Trehörningsjö vara förorenat. Som en säkerhetsåtgärd ska därför vatten som används till mat, dryck och tandborstning kokas upp. Läs artikeln - koka vatten för mat och dryck i Trehörningsjö

Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Melfestveckan är i full gång och snart blir det Melodifestival!
Testbild

Melfestveckan är i full gång
och snart blir det Melodifestival!

Den 3-4 mars är det dags för Melodifestivalens genrep och semifinal och de går i Örnsköldsvik - Hägglunds arena! Men förutom dessa, så arrangeras det även massor av andra roliga aktiviteter under Melfestveckan som har börjat och pågår ända till den 5 mars.

Uppträdande med kulturskolan i Oskargallerian, schlagerjympa på Friskis, mixkväll och mellomix på Sliperiet under veckan och med en riktig Melfest på Stora Torget på lördag med artistintervjuer, aktiviteter från Melfestpartners, andra uppträdande och massor av andra aktiviteter.

Publicerad: