Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • En stilla stund för Ukraina 24 februari
Gula och blå hjärtan

Välkommen att visa ditt stöd för det Ukrainska folket

En stilla stund för Ukraina 24 februari

Välkommen att visa ditt stöd för det Ukrainska folket under ett stillsamt uppmärksammande av årsdagen för invasionen av Ukraina.

Fredag 24 februari uppmärksammar kommunen, hjälporganisationer och kyrkor i Örnsköldsvik gemensamt årsdagen av invasionen i Ukraina och det krig som fortfarande pågår där. Välkomna till en stillsam stund med tal och en tyst minut på torget i Örnsköldsvik klockan 12:00.

Bland talarna märks kommunfullmäktiges ordförande Anna-Lena Lindberg (C), kommundirektör Magnus Haglund samt representanter för FN-föreningen, Filippus, Hoppets Stjärna, Rädda Barnen, Pingstkyrkan och Svenska kyrkan i Örnsköldsvik.


Publicerad: