Länk till startsidan

Hej! Vi har fem korta frågor om webbplatsen. Det vore snällt om du ville svara på dem. Det underlättar vårt arbete att göra vår webbplats bättre.


Varför besöker du oss? * (obligatorisk)
Varför besöker du oss?
Vem är du? * (obligatorisk)
Vem är du?
Kunde du göra det du hade tänkt på webbplatsen? * (obligatorisk)
Kunde du göra det du hade tänkt på webbplatsen?
Var informationen du fick på webbplatsen bra? * (obligatorisk)
Var informationen du fick på webbplatsen bra?

  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Nytt nummer av Nolaskogs
En kvinna och en man får en åktur utomhus på en trehjulig elcykel framförd av en medarbetare på Sörgårdens vård- och omsorgsboende

Eivor Kallin och Torgny Nilsson uppskattar åkturen i kvarteren runt Sörgården.

Nytt nummer av Nolaskogs

Sommaren är här! I Nolaskogs ger vi några tips hur du enkelt kan ta dig ut och påminner om att evenemangen är tillbaka på olika scener och platser. När sommaren sjunger på sista versen, den 11 september, är det dags för allmänna val. Vi ger dig kortfattad information om valet - en guide för dig som får rösta för första gången.


I serien ”Mitt jobb i kommunen” möter du Mattias som arbetar som planarkitekt. Ett jobb inriktat på framtid och utveckling där det handlar om att balansera olika intressen och perspektiv. Framtiden står också i centrum i det klimatarbete där vi alla behöver bidra här och nu. I tidningen hittar du både enkla tips för smarta val och information om kommunens klimatbokslut för 2021.

Vi tar dig också med till Sörgårdens vård- och omsorgsboende där de boende bjuds på en cykeltur i försommarens spirande grönska. Som en del i satsningen på välfärdsteknik har kommunen köpt in olika typer av cyklar som ska underlätta att ge de boende stimulerande upplevelser.

Sent men hjärtligt gratulerar vi också de duktiga personer och företag som premierades på årets företagarkväll. Här i Nolaskogs möter du Årets nyföretagare, Christoffer Sjölund på Räls- och Markservice AB.

Det var ett axplock ur innehållet denna gång. Här kan du ta del av Nolaskogs i sin helhet. Länk till annan webbplats.

En skön sommar önskar vi alla våra läsare!
Redaktionen för NolaskogsPublicerad: