Länk till startsidan

Hej! Vi har fem korta frågor om webbplatsen. Det vore snällt om du ville svara på dem. Det underlättar vårt arbete att göra vår webbplats bättre.


Varför besöker du oss? * (obligatorisk)
Varför besöker du oss?
Vem är du? * (obligatorisk)
Vem är du?
Kunde du göra det du hade tänkt på webbplatsen? * (obligatorisk)
Kunde du göra det du hade tänkt på webbplatsen?
Var informationen du fick på webbplatsen bra? * (obligatorisk)
Var informationen du fick på webbplatsen bra?

  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Kaisa Björnström blir ny chef för välfärdsförvaltningen
Porträttbild av Kaisa Björnström

Den 1 augusti tillträder Kaisa Björnström tjänsten som chef för välfärdsförvaltningen i Örnsköldsvik.

Kaisa Björnström blir ny chef för välfärdsförvaltningen

Kaisa Björnström från Boden blir ny chef för välfärdsförvaltningen i Örnsköldsviks kommun.

Kaisa kommer närmast från ett uppdrag som seniorkonsult vid Ensolution AB där hon bland annat arbetar med organisationsutveckling och förändringsstöd. Dessförinnan var Kaisa Björnström socialdirektör i Uppsala kommun och har därutöver mångårig erfarenhet från chefsbefattningar inom såväl kommunal socialtjänst som privat hälsovård.

– Jag är glad att vi är i hamn med denna rekrytering och är övertygad om att Kaisa kommer att göra ett bra jobb i denna stora förvaltning, säger Magnus Haglund, kommundirektör.

I välfärdsförvaltningens breda verksamhetsområde finns många utmaningar för framtiden. Dit hör bland annat kompetensförsörjning, att öka antalet heltidsarbetande, fortsatt digital utveckling inom verksamheten, samt att i samverkan med regionen fortsätta arbetet ”God och nära vård”.

– Det är en oerhört viktig rekrytering som nu är klar. Vi har en spännande höst framför oss med bland annat en organisationsförändring som ska genomföras, så Kaisa får fullt upp, säger Anna Sundberg, omsorgsnämndens ordförande.

Kaisa Björnström tillträder tjänsten i Örnsköldsvik 1 augusti 2022. Då kommer Katarina Jensstad, som stannat kvar på chefsposten i avvaktan på en efterträdare, att övergå till sitt nya uppdrag som projektledare för införandet av den nya förvaltningsorganisation som ska genomföras med stöd i tidigare demokratiutredning.

Publicerad: