Länk till startsidan
  • Du är här:
  • Startsida
  • Nyheter
  • Nu öppnar ”23:an” – ny mötesplats för ungdomar i Örnsköldsvik
Två personer bär in en svart soffa via entrén till Fritidsbanken och 23:ans mötesplats.

Fredag 1 april invigs Fritidsbanken och 23:ans mötesplats på Lasarettgatan 23 A i Örnsköldsvik. Öppet hus från kl 12:30. Välkomna!

Nu öppnar ”23:an” – ny mötesplats för ungdomar i Örnsköldsvik

1 april är det invigning och öppet hus på Fritidsbanken och 23:an, ny mötesplats för ungdomar i centrala Örnsköldsvik.

Under sportlovet smygöppnade Fritidsbanken sin utlåningsbutik på Lasarettgatan 23A i Örnsköldsvik. Fritidsbanken är som en lånecentral för sport- och friluftsutrustning. För att alla ska ha möjlighet till en aktiv fritid är det gratis att låna utrustning. I samma lokaler öppnar nu även en mötesplats där ungdomar kan samlas och umgås i centrala Örnsköldsvik.

Invigning med öppet hus: fredag 1 april, kl 12:30 – 16:00. Kl 14:00 invigningstal och bandklippning av bland andra kultur-och fritidsnämndens ordförande Eva Sonidsson. Kl 18-22 blir det musik och underhållning, tilltugg och tävlingar på 23:ans mötesplats.

Plats: Lasarettgatan 23A, Örnsköldsvik.

Välkommen!

Publicerad: